UNA TONA DE MÀGIA, LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA ARRIBA AMB MOLTES NOVETATS

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 00:00

Els dies 10, 11, 12 i 13 de maig arriba la tercera edició del Festival Internacional de Màgia de Tona. Només falta un mes perquè els carrers, places i principals equipaments del poble s'omplin d'il·lusió, imaginació i fantasia amb les actuacions dels millors artistes locals i internacionals del món de la màgia. La presentació, que es va fer aquest passat dimarts a la sala La Canal de Tona a càrrec de l’alcalde de Tona, l’Il.lm. Sr. Josep Salom i del director artístic del festival, Jordi Pota, ha servit per donar a conèixer tota la programació del festival i les principals novetats.

 

L’acte també ha comptat amb la presència de Santi Martínez, director executiu de l’empresa Estabanell Energia que enguany és el patrocinador oficial del festival. Patrocinador i festival comparteixen els valors de la proximitat, amb una aposta decidida pel territori; i la sostenibilitat (recordem que el subministrament d’electricitat d’Estabanell Energia és certificada 100% verda). A més, l’empresa té una gran vinculació amb el territori i amb Tona.

La roda de premsa també ha servit per donar a conèixer el padrí del festival d’enguany, l’humorista i actor, Pep Plaza vinculat amb Tona no tan sols per les actuacions que hi ha portat a terme des de fa més de 10 anys sinó també per la seva col·laboració altruista amb algunes entitats de la població com l’agrupació Tona contra el càncer.

El principal objectiu del festival, com en les edicions anteriors, és donar a conèixer el món de la màgia a tots els públics i per això s’han seleccionat artistes que treballen en diferents modalitats d ‘aquesta professió com són la cartomàgia, les grans il·lusions, la màgia còmica, la manipulació, el teatre-màgia i el mentalisme, entre altres. I pensant també en els més menuts, tindrà lloc un taller en el que podran experimentar amb les seves pròpies mans l’art de la màgia i aprendre alguns jocs.

En la presentació, on també s’ha donat a conèixer el vídeo promocional d’aquesta edició, s’ha remarcat l’aposta perquè el festival generi cultura i promocioni la població de Tona fent que esdevingui un punt turístic i de referència a la comarca d’Osona durant els dies del festival.

Una de les principals novetat d’aquest any és la durada del festival que passa de 3 a 4 dies. D’aquesta manera s’ha fet una aposta per la Gala Internacional de Prop podent-la passar al divendres al vespre amb la particularitat que incorporarà el llenguatge de signes. Finalment, un dels puntals del festival, la Gala Internacional, tindrà doble sessió el mateix dissabte: la primera serà a les 18h i la segona a les 22h amb l’acompanyament del músic Jordi Bleza que donarà la benvinguda als assistents. Al dossier de premsa podreu veure tots els mags que participaran en aquesta 3a edició del festival entre els quals destaca Héctor Mancha, Shado, Mag Edgard o Jorge Blass, entre molts d’altres.

Les entrades pels espectacles i el Sopar Màgic ja estan a la venda. Per a més informació i compra d'entrades, es pot accedir al web www.unatonademagia.cat

Darrera actualització: 12.04.2018 | 12:50