ENGEGA LA CAMPANYA DE VOLUNTARIAT JOVE “ACTIVA'T, FES-TE VOLUNTARI"

Dilluns, 15 de gener de 2018 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tona i l’ Associació VOLUNTARIS TONA s’inicia una campanya de captació de voluntariat Jove.

El passat mes d’octubre es constituïa l’ Associació VOLUNTARIS TONA amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats sorgides del nou reglament de voluntariat. La nova normativa fa necessari que des de la ciutadania s’organitzi una petita estructura per donar suport a les entitats i a les persones voluntàries. Un segon motiu pel qual es va impulsar la creació d’aquesta nova organització era per poder detectar noves necessitats i així atendre i donar resposta a les persones que tinguin ganes de dedicar el seu temps lliure a causes altruistes i solidaries.

Aquest dimecres 16 de gener a les 17h al Punt Jove de Tona es presenta i posa en marxa la campanya “Activa’t, fes-te voluntari” que ha de permetre captar nous i joves voluntaris que vulguin participar de la vida social i comunitària del municipi així com de les oportunitats que el voluntariat pot oferir-los.  Aquesta campanya s’emmarca en els eixos que ja preveu el Pla Jove 2017-2021 i que marca gran part dels reptes i de polítiques en matèria de joventut que ha d’emprendre el municipi durant els pròxim anys.

Amb aqueta nova iniciativa es pretén promoure la participació dels diversos col·lectius de joves dins els espais de socialització que Tona ofereix fomentant al cohesió social  i oferint noves oportunitats per a l’emancipació del joves. D’aquesta manera s’ofereix l’oportunitat a aquells qui volen dedicar part del seu temps de forma altruista a persones, entitats o bé projectes que ho necessiten.

Tots aquells que vulguin formar part d’aquesta nova xarxa de voluntaris poden posar-se en contacte amb l’Associació a través del seu email de contacte: voluntaristona@gmail.com o bé apuntant-se directament a la borsa de voluntaris tot dirigint-se a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Tona.


Presentació de la campanya de voluntariat “Activa’t, fes-te voltuntari”
Dia: dimecres 17 de gener
Hora: 17 hores
Lloc: Punt Jove de Tona

Darrera actualització: 15.01.2018 | 17:55