Observatori contra homofòbia

El Ple de l'Ajuntament de Tona, en sessió Ordinària del dia 27 de gener de 2016 va aprovar una MOCIÓ CONTRA L'HOMOFÒBIA, LA LESBOFÒBIA, LA BIFÒBIA I LA TRANSFÒBIA , destacant la importància de seguir treballant per a la igualtat real.

Tot i els avenços en la igualtat formal, cal anar més enllà de les lleis i impulsar accions transversals des del sistema educatiu, els mitjans de comunicació, les administracions i la societat civil per seguir avançant cap a una societat inclusiva que accepti la diferència.

A través d'aquesta moció es va acordar per unanimitat declarar Tona com a municipi respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i contrària a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació i/o identitat sexual,  com també difondre la tasca de   l’Observatori contra l’Homofòbia.
 

  • L'OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFOBIA (OCH)

Treballa en el disseny i implementació d'un sistema d'observació permanent davant la discriminació i l'homofòbia, bifòbia, transfòbia en els diferents escenaris on es puguin produir. A l'OCH podràs beneficiar-te dels següents serveis: Atenció a la víctima; Oficina de denúncies i formació i recerca .

-Accedeix a la web de l'OCH

-Denúncia en linia (Davant qualsevol tipus d'agressió no dubtis en denunciar-ho, a través d'aquest servei l'Observatori rep la teva denúncia, estudia el cas i es posa en contacte amb tu el més aviat possible)

Darrera actualització: 21.12.2017 | 12:17
Darrera actualització: 21.12.2017 | 12:17