TONA AMUNT!

Notícies

 • 15 de gener de 2018 ENGEGA LA CAMPANYA DE VOLUNTARIAT JOVE “ACTIVA'T, FES-TE VOLUNTARI" Campanya VOLUNTARIAT JOVE

  Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tona i l’ Associació VOLUNTARIS TONA s’inicia una campanya de captació de voluntariat Jove.

 • 12 de gener de 2018 CARTA DE L'ALCALDE DEL MES DE GENER Josep Salom

  Amigues i amics tonencs,

  Amb motiu del canvi d’any, us vull adreçar unes línies per desitjar-vos que el 2018 sigui un bon any per a cadascun de vosaltres, i per a Tona en el seu conjunt. Que sigui un any que ens aporti prosperitat, feina, salut i oportunitats per a tothom; concòrdia i benestar entre tots els veïns de Tona; i a l’Ajuntament, la possibilitat de continuar ampliant i millorant els serveis municipals en benefici de tots els ciutadans del nostre poble. 

 • 10 de gener de 2018 PRESENTADA LA PROGRAMACIÓ TEATRAL QUE ACOLLIRÀ LA CANAL DURANT EL PRIMER SEMESTRE DE L'ANY NON SOLUM DE Sergi López

  Ahir va tenir lloc a la sala La Canal la presentació de la programació estable de teatre de TEATRETS D'OSONA, projecte del qual formen part, a més de Tona, els municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i Roda de Ter.

 • 8 de novembre de 2017 ELS MUNICIPIS DE LA MANCOMUNITAT LA PLANA CAPDAVANTERS EN LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS A CATALUNYA Reciclar és fàcil

  Aquests dies s’estan presentant per comarques les dades de recollida selectiva del 2016. Osona segueix sent la primera comarca en quan a recollida selectiva neta (un cop extrets els residus impropis), amb un 51,88%. Seguida pel Pallars Sobirà, amb un 48’17% i la Terra Alta, amb un 45’02%. La mitjana catalana és del 30,41%.

Darrera actualització: 02.02.2015 | 09:55