BIEL NAVIO, DE TONA, CAMPIÓ ALEVÍ DEL 44 OPEN DE NADAL

Dimecres, 8 de gener de 2014

El tonenc del Fotoprix Vic, Biel Navio, va ser el guanyador en la categoria aleví de la 44 edició del Campionat de Nadal de Tennis de Taula celebrat a Vic.

En la final va vèncer per 3-2 a Òscar Baena del CTT La Garriga, després de remuntar diferents pilotes de partit. Biel Navio tot i essent encara benjamí està protagonitzant una important progressió en els darrers dos anys.

En juvenil federats va guanyar Pol Relloso de La Garriga i Aleix Albareda del TT Tona va ser 5è. Noa Muñoz del Fotoprix Vic i Cesc Molins del CTT a Garriga van ser els guanyadors de les proves infantil i benjamí, respectivament.

En aquesta 44 edició, organitzada conjuntament pel comitè intercomarcal i el Vic T.T., hi han participat jugadors i jugadores de clubs d’Osona, el Vallès Oriental, Ripollès, Garraf i de l’Aragó.

Jordi Piella Campió del 6è Memorial Lluís Mas

Per la seva banda, el també tonenc Jordi Piella (CTT Torelló), s'ha proclamat campió de la sisena edició del torneig de tennis taula Memorial Lluís Mas guanyant a la final a Ignasi Arranz (Fotoprix Vic) per 3 jocs a 0.

El tercer classificat ha estat del jugador de Sant Hilari, Sergi Molist (Fotoprix Vic) que s’ha imposat en el partit pel 3r lloc a Jordi Dot (CTT Torelló) per un ajustat 3-2.

El millor jugador local ha estat Jordi Masaló seguit de Lluís Castaño i Aleix Albareda.

Els familiars de Lluís Mas van ser presents un any més en el lliurament de trofeus en una competició organitzada de forma excel·lent pel CTT Tona.

Darrera actualització: 8.01.2014 | 17:09