Noticies

Pàgina 1 de 2
 • Intercanvi Tona Canyelles 17 d'abril de 2019 Tona celebra l’intercanvi de casals de gent gran acollint el municipi de Canyelles

  El passat dimecres 10 d’abril un total de 128 participants entre gent gran, tècnics i polítics de Tona i Canyelles van participar a l’intercanvi de casals entre aquests dos municipis.

 • Caminada a Castellbell 12 d'abril de 2019 Un bell mirador a les muntanyes de Montserrat

  Castellbell i el Vilar acull la 4a caminada del cicle A cent cap als cent.

 • Una Tona de Màgia 5 d'abril de 2019 L'ACTRIU MARTA MARCO, PADRINA DE LA 4a EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA "UNA TONA DE MÀGIA"

  La quarta edició del Festival Internacional de Màgia de Tona, que es celebrarà els dies 2, 3, 4 i 5 de maig, s’ha presentat aquest dimecres a la Sala de La Canal de Tona. En la presentació hi ha participat l’alcalde de Tona, l’Il.lm. Sr. Josep Salom i el director artístic del festival, Jordi Pota .

 • Aranu Pérez amb el seu entrenador 2 d'abril de 2019 ARNAU PÉREZ, DEL CPA TONA, MEDALLA DE BRONCE AL CAMPIONAT DE BARCELONA

  Arnau Pérez ha protagonitzat unes grans actuacions durant el campionat disputat a Viladecavallas aquest passat cap de setmana que li han permès obtenir la medalla de bronze.

 • Santi Aulet en una foto d'arxiu. 28 de març de 2019 EL PINTOR TONENC SANTI AULET, NOMENAT FILL PREDILECTE DE TONA

  El Ple de l’Ajuntament de Tona va aprovar ahir, per unanimitat, el nomenament del pintor tonenc Santi Aulet i Roma fill predilecte de Tona.

 • la tona imaginada 27 de març de 2019 LA TONA IMAGINADA, NOVA EXPOSICIÓ A CAN SEBASTIÀ

  Plànols i dibuixos de l’Arxiu Municipal de Tona (1874-1936) 

   

 • Formació empreses 25 de març de 2019 Engega la sisena edició de la Formació per a Empreses i Emprenedors d’Osona

  Aquest mes de març ha engeat la sisena edició del programa de Formació per Empreses i Emprenedors, enfocat a millorar les habilitats empresarials dels emprenedors i empresaris
  osonencs.

 • Una Tona de Màgia 22 de març de 2019 El IV Festival Internacional de Màgia de Tona arriba farcit de novetats

  Els elements de la cultura popular i els 'packs' d'entrades són les  principals novetats d'enguany d'un esdeveniment que vol contribuir a la causa feminista i promoure la visibilitat de les dones en tots els àmbits.

 • idCAT mòbil 21 de març de 2019 Aconsegueix el teu certificat idCAT Mòbil i agilitza els teus tràmits

  L’idCat Mòbil és un mecanisme d’identificació i signatura electrònica orientat a la ciutadania i basat en l'enviament d’una contrasenya d'un sol ús al mòbil. Es pot utilitzar per a identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu (no cal instal·lar res).

 • Infoparticipa 20 de març de 2019 Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

  Per tercer any consecutiu hem estat guardonats amb el segell Infoparticipa a la qualitat i transperència de la comunicació publica local, mantenint el 98% de compliment dels indicadors de transperència al web municipal.

 • Talent tonenc 14 de març de 2019 TALENT TONENC. OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE LA I EDICIÓ DEL CONCURS DE TALENTS A TONA

  Talent Tonenc inicia la seva recerca de Talent al municipi.  En el marc de l’inici de la primavera, i per tal de reconèixer el talent del municipi, des de la Regidoria de Joventut i la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, s’obre la convocatòria del 1er Concurs de Talents sota el lema “Talent Tonenc”. 

 • Imatge dels grups participants del CPA Tona 11 de març de 2019 MAGNÍFICS RESULTATS DEL CPA TONA AL CAMPIONAT D´ESPANYA DE XOUS

  Les patinadores del CPA Tona, modalitat de grups xou, han tornat a assolir uns excel.lents resultats al campionat d´Espanya de patinatge artistic celebrat aquest passat cap de setmana a Guadalajara.

 • Beques escolars 2019 - 2020 11 de març de 2019 Beques per a l’escolarització, nova convocatòria

  De l’11 de març i fins el 17 de maig de 2019 els infants i joves nascuts entre els anys 2003 i 2016, que correspon a les edats de 3 a 16 anys, i empadronats a Tona poden sol·licitar una beca d’escolarització que cobreixi llibres, material escolar i sortides curriculars pel curs 2019-2020.

 • 8 març 8 de març de 2019 8 DE MARÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA

  Alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'escola Vedruna i de l'Institut de Tona particpen, a l'Ajuntmaent de Tona, en un acte reivindicatiu per la igualtat de gènere.

 • Plàstic 8 de març de 2019 Pla Supramunicipal de Prevenció de Residus municipals

  Amb la redacció del Pla Supramunicipal de Prevenció de Residus municipals de la Mancomunitat La Plana (2019-2022), els municipis que conformen la Mancomunitat aposten per planificar i
  aplicar una estratègia que permeti aconseguir arribar als objectius de reducció dels residus municipals generats (d'un 10% al 2022 respecte el 2010) amb la participació i sensibilització dels
  diferents agents econòmics i les entitats, i amb la incorporació de valors, nous hàbits i actituds de consum que facin factible l'èxit del pla.

 • Acompanyament laboral per a joves de Tona 4 de març de 2019 ENTRA EN FUNCIONAMENT EL NOU ESPAI D'ACOMPANYAMENT LABORAL PER A JOVES

  Demà dimarts 5 de març es posa en funcionament a Tona l’Espai d’Acompanyament Laboral per Joves. Aquest servei està destinat a joves a partir de 18 anys, que vulguin tenir un acompanyament
  en l’àmbit laboral, ja sigui en la recerca de feina o realització de consultes laborals.

 • 4 de març de 2019 CONVERSES AMB L’ALCALDE

  Amb el títol ‘Converses amb l’alcalde’ , l’Ajuntament de Tona ha iniciat un nou projecte amb la voluntat d’aprofundir en la proximitat, la transparència i la comunicació envers la ciutadania.

 • 28 de febrer de 2019 PLE ORDINARI - ATORGAMENT DEL PREMI NOI DE TONA 2019 A L'ASSOCIACIÓ ATLÈTICA TONA

  El ple de l'Ajuntament de Tona, per unanimitat, va acordar ahir l'atorgament del Premi Noi de Tona 2019 a l'Associació Atlètica de Tona per la seva participació activa en la promoció de la vida social del municipi.

 • Josep Salom 23 de febrer de 2019 CARTA DE L'ALCALDE DEL MES DE FEBRER

  Amigues i amics tonencs,

  El mes passat vam us fer arribar el Butlletí d’Informació Municipal corresponent al darrer trimestre. Com vau poder veure, vam acabar el 2018 amb un ritme molt intens, i hem iniciat el 2019 amb la mateixa tònica! I és que la feina mai s’acaba si hi ha projectes i propostes per desenvolupar, com ha estat el cas a l’Ajuntament de Tona els últims anys.

 • CONSELL D'INFANTS 2019 19 de febrer de 2019 CONSTITUÏT EL CONSELL D'INFANTS DE TONA

  El Consell d’Infants de Tona s'ha constituït amb 11 consellers/es, representants els alumnes de 5è i 6è de l'escola l'Era de Dalt, la Vedruna i el PIVE.

 • Teatre de la vida 13 de febrer de 2019 EL TEATRE DE LA VIDA. UN HOMENATGE A LA VELLESA.

  El Teatre de la Vida és un projecte nou i ambiciós que neix de les ganes d'ac

 • 1 de febrer de 2019 PLE MUNICIPAL - Adhesió de l'Ajuntament de Tona al comunicat en ocasió del judici en la causa especial 20907/2017

  En ocasió de l'imminent inici de la vista oral davant la Sala Penal del Tribunal Suprem de la causa del procés, el ple de l'Ajuntament de Tona acorda adherir-se al comunicat promogut per l'Assocaició de Municipis i Comarques en ocasió del judici en la causa especial 20907/2017.

 • Campionat de Barcelona - Xous 29 de gener de 2019 EL CPA TONA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE BARCELONA DE GRUPS XOUS PETITS

  Els patinadors i patinadores del CPA Tona han completat un cap de setmana excel·lent aconseguint 3 pòdiums al campionat de Barcelona de grups xous de patinatge artístic.  

 • jOSEP sALOM 28 de gener de 2019 LA CARTA DE L'ALCALDE - GENER 2019

  Amigues i amics tonencs,

  Durant la tardor de l’any passat, vam promoure una nova campanya mediambiental per recordar la necessitat de reciclar correctament les deixalles i fer bé el porta a porta. La campanya, anomenada ‘Soc Important’, pretenia fer entendre que, amb independència de l’edat, professió, procedència, etcètera de cadascú, tots som importants per a Tona perquè està a les nostres mans reciclar correctament, contribuir a mantenir net el poble i demostrar que ens l’estimem fent bé el porta a porta. D’aquesta manera, amb la suma de les petites aportacions de cadascú, podem fer una gran aportació al manteniment del medi ambient i a la millora de la imatge del poble. Us agraeixo la vostra col·laboració per fer possible aquests objectius que, a la fi, persegueixen una millora i un benefici per a tots i cadascun dels ciutadans de Tona.

 • Immortal 23 de gener de 2019 NOVA TEMPORADA DE TEATRE A LA CANAL

  Des de l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Tona us proposem nous muntatges per aquest primer semestre de l'any a la sala La Canal fins el proper mes de maig.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 15.11.2013 | 14:33
Darrera actualització: 15.11.2013 | 14:33