PLE MUNICIPAL- MARTA FAURA PRÈN POSSESSIÓ DEL CÀRREC DE REGIDORA

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 09:00

Ahir va tenir lloc el ple ordinari del mes de febrer, ajornat com a conseqüència de la climatologia que va afectar la comarca d'Osona la passada setmana, durant el qual va prendre possessió del càrrec de regidora, la Sra. Marta Faura, en substitució de Carles Padrós que va reninuciar al càrrec per motius laborals.

El primer dels punts aprovats van ser les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a les despeses dels ámbits esportiu i educatiu del municipi, que cada any es convoquen i que tenen per objectiu facilitar el pagament de les despeses escolars dels infants i joves que per diversos motius socioeconòmics tenen dificultats per gaudir de l’etapa educativa amb normalitat.

Un dels altres punts més importants de la sessió, l'aprovació del reglament de participació ciutadana, també va ser aprovat per unanimitat de tots els grups representats. Tots ells van posar de manifest la imortància de disposar d'una eina d'aquest tipus per tal d'apropar la ciutadania a la gestió de diverses àrees i projectes municipals.

Per últim es van aprovar, també per unanimitat, dues mocions. La primera d'elles, referent a la defensa del model educatiu català i, la segona, presentada per pel regidor Pere Senyé, en defensa de la democràcia i la llibertat dels presos polítics.

Consulteu les actes dels plens.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 09:41