TONA FLOREIX

Dimarts, 24 d'abril de 2018 a les 00:00

En el marc de l’Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell que enguany coincideix amb el 40è aniversari de la proclamació de Tona com Ciutat Pubilla de la Sardana i per tal de potenciar tant la visibilitat paisatgística municipal com la participació de la ciutadania en l’embelliment del municipi, l’Ajuntament de Tona, mitjançant les Regidories de Promoció Econòmica i Medi Ambient, convoca el 1r CONCURS de BALCONS I JARDINS FLORITS: TONA FLOREIX 2018.

Des de fa un any, el municipi forma part de la xarxa de municipis adherits a Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la transformació de pobles i ciutats de Catalunya mitjançant la planta en flor.

L’objectiu del Concurs és promoure la Participació de tothom en l’embelliment i sostenibilitat del municipi, i mantenir el nivell assolit com a municipi membre de l’Associació.

Agraïm la col·laboració d’entitats i comerços per ajudar-nos a fomentar l’esperit i l’esforç de mantenir viu i natural el nostre entorn més proper i animem a tothom a participar-hi.

Darrera actualització: 24.04.2018 | 13:11