Jornada tècnica de plantes aromàtiques: xerrades, tallers i dinar.
En el marc dels actes de celebració de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia. 12 mesos, 12 paisatges gastronòmics
Programa
9-9.10 h: Registre d'assistents 9.10-10 h: Xerrada sobre els usos tradicionals de plantes aromàtiques i medicinals a la cuina osonenca. A càrrec de Judit Català (UB) 10-11 h: Sessió pràctica de cultiu d’aromàtiques fresques per la cuina. A càrrec de la cooperativa Sambucus 11-11.30 h: Esmorzar (EHO i Sambucus) 11.30-12.30 h: Taller de cuina (EHO) 13.00-15.00 h: Dinar acompanyat de plantes aromàtiques (EHO). Preu 18 €
Inscripcions
Fins el dia 21 d'abril al telèfon 938 870 854 (EHO)
Jornada gratuïta. Dinar 18 €.