Ple ordinari del mes de setembre 2024

Divendres, 27 de setembre de 2024

El Ple de l'Ajuntament de Tona aprova una modificació de crèdit que, entre d'altres, garanteix l'execució del projecte de millora del clavegueram de Tona i la instal·lació d'energia fotovoltaica a diversos equipaments municipals.

Comunicació dels feminicidis i altres assassinats de dones per violència masclista

Des de l’últim ple celebrat el 25 de juliol hi ha hagut 14 feminicidis i altres assassinats de dones més. Des de principi d'any han estat 74 les dones assassinades, 19 a Catalunya i 55 a l’Estat Espanyol.
De nou, reiterem el nostre compromís per erradicar qualsevol forma de violència contra les dones i de vetllar pel  seu record.

Modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Tona

Ampliació al 100% de la dedicació del lloc de treball reservat a personal eventual: plaça de coordinadora. Aquesta ampliació ha de permetre una gestió més eficient dels serveis municipals, i és possible gràcies a la renúncia a la dedicació d’un 40% del regidor Guiu Grau.

Aprovada la modificació amb 7 vots a favor de'Aixrquem Tona,ERc Tona i Junts per Tona, i 5 vots en contra de Tona Avança

Modificació de crèdit 8/2024

Aquesta modificació de crèdit permetrà el desenvolupament de diversos projectes molt importants per al poble de Tona, entre d'altres:
198.000 euros al projecte de millora de la xarxa de clavegueram, 161.000 euros al projecte d’instal·lació d’energia fotovoltaica a diversos equipaments. També permetrà una actuació d’asfaltatge de carrers per un import de 69.000 euros.

Darrera actualització: 27.09.2024 | 11:10